پایان نامه بررسی مسئولیت مدنی ناشی از کودک آزاری

دانلود پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها

دانلود متن کامل پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها (بورس اوراق بهادار-حسابداری دولتی مالی صنعتی)

به وبلاگ من خوش آمدید

:: اسپرت اریو
:: اپشن اریو z300
:: کادو تولد

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دانلود پایان نامه های رشته حسابداری همه گرایش ها و آدرس thesis-accounting.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:








پایان نامه بررسی مسئولیت مدنی ناشی از کودک آزاری

تعريف کودک آزاري:

در خصوص واژه کودک آزاری در هیچ یک از فرهنگ های لغت اشاره ای به این موضوع نشده است.

تعریف کودک آزاری، از نظر مفهوم لغوی، کودک آزاری به سوء رفتار والدین یا قیم کودک اطلاق می شود و شامل غفلت،کتک زدن و آزار جنسی می باشد.

هر نوع کوتاهی و غفلت یا ارتکاب هر نوع عملی که به نحوی به بهداشت و سلامت روانی کودک خطری برساند یا در آن خدشه وارد کند و مانع از رشد بهنجار وی شود کودک آزاری قلمداد می شود.

در رابطه با تعريف آزار اختلاف نظر وجود دارد. يکي از عمده­ترين اشکالات در پيش بيني رفتار با کودک عدم تعريف روشن از کودک آزاري و بي­توجهي است. هم اکنون هيچ تعريف اختصاصي يا قانوني که مقبوليت جهاني داشته باشد، وجود ندارد و از جامعه­اي به جامعه ديگر متفاوت است.به عنوان مثال تنبيه بدني توسط والدين در سوئيس، فنلاند و نروژ غير قانوني مي­باشد در حالي که در چين هيچ برنامه­ريزي دولتي و قانوني در جهت شناسايي و پيشگيري از کودک آزاري وجود ندارد. و هيچ قانوني در رابطه با خارج کردن کودکان از خانواده­هاي خشن وجود ندارد وحتي کودک کشي با توجه به شعار «يک زوج، يک فرزند» نيز مشاهده
مي­شود.[1]

کودک آزاري به شيوه متفاوتي از جمله: اذيت و آزار کودکان به وسيله پدر و مادر، ناپدري و نامادري، خواهر و برادر ناتني، تجاوزات جنسي به کودک، به کار واداشتن و استشمار کودک و تبعيض جنسي قائل شدن ميان فرزندان تجلي مي­يابد.[2]

به موجب ماده 2 قانون حمايت از کودکان و نوجوانان مصوب سال 1381، هر نوع آزار و اذيت کودکان و نوجوانان که موجب شود به آنان صدمه جسماني يا رواني و اخلاقي وارد شود و سلامت جسم يا روان آنان را به مخاطره اندازد ممنوع است. ماده 3 همان قانون اشعار مي­دارد هر گونه خريد و فروش، بهره کشي و به کار گيري کودکان به منظور ارتکاب مجازات مي­باشد. برخي بر اين باورند که کودک آزاري پديده­اي نسبي است و در فرهنگ­ها و آداب و رسوم متفاوت متغير است.

اعمالي مانند ختنه کردن،سوراخ کردن گوش، در اتاقي جداگانه از والدين خوابانيدن اطفال، بستن کودکان بر پشت مادران، قنداق کردن و… کودکان در بعضي از فرهنگ­ها ارزش و در برخي ديگر ضد ارزش به شمار مي­آيد.

سازمان بهداشت جهاني هرگونه رفتار والدين و افراد مسئول که باعث آسيب رساندن به سلامت جسماني، روان، سعادت، رفاه و بهزيستي کودک گردد را کودک آزاری می­داند.[3]

اکثر متخصصان خشونت را يک عمل عمدي تعريف مي­کنند که موجب درد فيزيکي در شخص ديگر و يا آسيب ديدن وي مي­شود خشونت بزرگسالان بر روي کودکان و نوجوانان دامنه­اي از سيلي زدن خفيف تا حملات آسيب زننده را در برمي­گيرد.

در مورد رفتارهايي که مرز بين تنبيه بدني عادي و افراطي را مشخص مي­سازد توافق وجود ندارد. به ويژه که از نظر اجتماعي و فرهنگي خشونت و انضباط فيزيکي در مورد کودکان و نوجوانان پذيرفته شده است. آن چه قابل ذکر است اين است که در هر فرهنگي خشونت به دو نوع: مشروع و نامشروع تقسيم مي­گردد.

پرفسور ديويد جيل نويسنده کتاب «رفتار خشونت آميز با کودکان» کودک آزاري را کليه رفتارها و اعمال غفلت­آميز مردم، نهادها و کل جامعه مي­داند که باعث محروميت کودکان از حقوق خويش گرديده و يا در روند رشد شايسته و مقتضي آنها اختلال ايجاد نمايد.[4]

گفتار دوم: انواع  آزارکودک

طبقه­بندي کودک آزاري نيز همانند تعريف آن چندان روشن نمي­باشد و حتي در يک کشور از ايالتي به ايالت ديگر داراي انگيزه­ها- علت شناسي و مفاهيم متفاوتي مي­باشند. براي شناخت دقيق اين معضل طبقه­بندي آن ضروري به نظر مي­رسد. محدوده کودک آزاري بسيار گسترده است. محروميت از خوراک، پوشاک، سرپناه محبت والدين، آزارهاي جنسي، وجسماني وارد شونده به کودک که منجر به ايراد صدمات شديد مي­شود همگي در اين محدوده­اند.

بر اساس ماده 19 پيمان نامه حقوق کودک، دولت­هاي عضو ملزم مي­باشند تمام اقدامات قانوني، اجرايي، اجتماعي و آموزشي را به عمل آورند.تا از کودکان در برابر تمام اشکال خشونت جسمي،رواني،آزار يا سوء استفاده، بي توجهي يا سهل انگاري،بد رفتاري يا بهره کشي از جمله سوء استفاده جنسي در حين مراقبت والدين يا والد سرپرست يا سرپرستان قانوني يا هر شخص ديگري که مسئوليت مراقبت از کودک را به عهده دارد حمايت مي­نمايند.

متخصصان و دانشمندان تعاريف متعددي از کودک آزاري ارائه داده­اند عمدتاً مشتمل بر پنج نوع 1-کودک آزاري جسماني 2-کودک آزاري جنسي 3- عاطفي و رواني 4-غفلت و مسامحه 5-کودک آزاري تجاري مي­باشند که هر يک از اين انواع خود به طبقات مختلف ديگري تقسيم مي شوند.[5] و ما نيز به توصيف آنها مي­پردازيم:

1- آزار جسماني

کودک آزاری جسمانی عبارت از رفتار هایی که به جسم کودک صدمه می زند.

کودکي که يک بار يا به دفعات مورد ضرب و شتم آزار و شکنجه قرار مي­گيرد که عبارت است از حمله فيزيکي به کودک به طوري که مي­تواند همراه با ضايعات جسمي، تغيير شکل، اختلال عملکرد بدن بوده و حتي ممکن است منجربه مرگ کودک نيز بشود.[6] آسيب وارده با کبودي، سوختگي، ضربه به سرشکستگي، جراحات شکم يا مسموم کردن مشخص مي­شود. الگوي مشخصه آسيب درکودکي که مورد آزار جسمي واقع شده است با توضيح در رابطه يا علت آسيب هماهنگي و تطابق ندارد.که دراين رابطه ظن منطقي وجود دارد که آسيب وارده يا آگاهانه بوده. ويا شخص سرپرست از کودک آزاران جلو گيري نکرده است. آزار جسمي يا به صورت آزار شديد مثل آسيب­هاي چندگانه در سر، صورت و بدن است و يا به صورت آزار متوسط مثل شکستگي پا به­صورت آزار خفيف مانند کوفتگي و کبودي مثل جاي گاز گرفتن است.خشونت عملي است که باقصدويا قصد تلويحي ايجاد درد يا آسيب به کودک درخانواده اعمال مي شود.خشونت طبيعي شامل موارد شايع:سيلي زدن، هل دادن، و ضربه به کفل است که غالباً به عنوان بخش قابل قبول و يا طبيعي بارآوردن کودکان تلقي مي­شود.خشونت آزار دهنده شامل: اعمال خطر ناک تري ازخشونت است که قابليت بالقوه آسيب رساندن به شخص در آن بالاست مثل لگد زدن، خفه کردن، تيرزدن و کارد زدن.[7]

کودک آزاري به اشکال گوناگون دیده می­شود که در این رابطه برخي از دانشمندان آزار جسماني را به دو گونه آزار فعال (سوءرفتار و بدرفتاري) و آزار غيرفعال و افعالي غفلت و مسامحه تقسيم بندي مي­کنند.

متن بالا تکه ای از این پایان نامه بود برای دانلود متن کامل با فرمت ورد می توانید روی این لینک کلیک کنید

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نوشته شده توسط admin در یک شنبه 20 تير 1395

مطالب پیشین
:: Swinburne Uni brings Web3 firms to class
:: برنامه ریزی موفق، واقع بینانه است
:: پایان نامه انتخاب استراتژی بازاریابی در بیمه  
:: پایان نامه ارشد : جایگاه زمان و مکان در فقه و حقوق مدنی
:: پایان نامه رشته حقوق با موضوع:ارزیابی حقوقی اجتماعی اجرت المثل کار زن در منزل
:: پایان نامه ارشد:بررسی جرم شناختی قتل عمد در شهرستان کوهرنگ در فاصله زمانی سال 1384 ...
:: دانلود پایان نامه ارشد رشته حقوق:بررسی جرم شناختی فروش مال غیر (انتقال مال غیر)
:: دانلود پایان نامه ارشد با موضوع:جعل اسناد هویتی و نقش آن در جرم کلاهبرداری
:: پایان نامه ارشد درباره:نقش دادستان در پیشگیری از جرایم علیه اطفال با تاکید بر اسناد ...
:: دانلود پایان نامه ارشد رشته حقوق:بررسی جرم پول‌ شویی در نظام بانکی
:: دانلود پایان نامه ارشد:بررسی علل بازگشت محکومان به زندان پس از طی یک دوره محکومیت
:: پایان نامه ارشد حقوق درباره:مسئولیت مدنی دولت در قبال لطمه به محیط زیست
:: پایان نامه حقوق با موضوع:عوامل موثر در افزايش جرم و بزهکاري از ديدگاه اسلام
:: پایان نامه ارشد درباره:نقش ریش‌سفیدان و معتمدان بختیاری در پیشگیری از وقوع جرم
:: پایان نامه ارشد بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: دانلود پایان نامه بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: دانلود پایان نامه ارشد:بررسي رابطه عشق و بهزيستي روان شناختي با رضايت مندي از زندگي زناشويي
:: پایان نامه ارشد نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش
:: نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش-دانلود پایان نامه ارشد
:: پایان نامه ارشد رشته روانشناسی نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بهبود کیفیت آموزش


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by thesis-accounting